måndag 25 oktober 2010

FINALLY!!

Är klar med the frikkin "storstädning" av köket. So nasty!! Känner att jag måste flytta ut snart annars kommer jag bli galen typ. Det jag fick göra var bl.a. att rengöra spisen, ugnen, mikron, diskhon och diskbänk. Sen tömma soporna och sopa och rengöra under diskbänken o skit också. PALLA!! Var en hel hööööög med sopor och så var det någon som hade ätit grillad bläckfisk också så hela skåpet typ stank. Sen stack några kycklingben ut här och där också. Alltså folk, lär er att slänga sopor ordentligt!!!

Jag gick ock städade runt halv 11 på natten, tänkte att ingen skulle komma och störa då. Men neeeej, det kryllade av indier som skulle gå och laga curry mitt i natten! Men men, nu är städningen klar iallafall och det kommer nog inte bli min tur förrän om 2 mån till. Längtar inte tills dess.

Igår var jag hemma hos Jainie och hade filmkväll. Där fick jag även träffa på hennes två koreanska vänner, Haylie och Young-ho och hennes två japanska vänner, Takahiro och Katsuya. Alla 4 är utbytesstudenter och väldigt trevliga, dock slog min blyghet till och jag sa inte så mycket fastän jag ville slänga några koreanska ord hit och dit, haha! Men nästa gång så ska det nog gå!

Vi satt och körde lite lekar för att lära känna varandra lite bättre och så innan vi skulle kolla på film. Sjukt roligt och mysigt och Jainies kakor were to die for! Så gott ^^
Jag och Jainie fick lite presenter av japanerna också, food-related stuff haha!


Det här är typ, seasoning...flingor(?) som man kan ha på riset som vi fick av Takahiro. De ser sjukt gulliga ut xD Den röda är typ..eeh..lax-smak har jag för mig, gula är ägg och den gröna har smak av grönsaker haha. Och sen fick vi typ chokladkex av Katsuya men den har jag redan ätit upp, hahaha!

-----

Så nu sitter jag här nyduschad och förbereder mig för att sova. Ska plugga lite till känner jag. Är sjukt stressad inför den här tentan alltså! Kanske inte märks av på den här bilden då va haha! Men ja, vi får se hur det går helt enkelt!

Oyasumi~

Inga kommentarer: